Op 14 maart 2019 bestaat World Forum The Hague vijftig jaar, een belangrijke gebeurtenis waar uitvoerig bij stil wordt gestaan. Het Haagse congrescentrum heeft door de jaren heen grote, internationale bekendheid verworven. Zo was het jarenlang de locatie van het North Sea Jazz Festival met wereldberoemde artiesten als Miles Davis, Dizzy Gillespie, Ella Fitzgerald en Al Jarreau.

De koninklijke familie bezoekt al bijna vijftig jaar lang het gebouw. Zo opende Prins Bernhard in 1969 officieel het congresgebouw, was Koningin Beatrix in 2010 aanwezig bij de 15th International Metropolis conferentie en was Koning Willem Alexander onlangs nog aanwezig bij het 50-jarig jubileum van THIMUN. Ook spraken grootheden als Neil Armstrong, Bill Gates, Hillary Clinton en Barack Obama op diverse internationale congressen. Meer info vind je op vijftigjaarworldforum.nl
Opbouw concert 2016
We zijn bijzonder blij dat we het concert weer in het Haagse World Forum kunnen organiseren. Niet alleen de Koning Willem Alexanderzaal (het grootste auditorium van Nederland) is top, maar vooral de medewerkers zijn geweldig. Zonder hun medewerking was- en is het onmogelijk een dergelijke productie te realiseren.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
World Forum The Hague is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse tramhaltes.

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein. Looproute is ongeveer 9 minuten. Bekijk de Google Maps widget hier beneden voor de optimale Routebeschrijving. Postcode 2582 EX voor de route vanaf de tramhalte

Bereikbaarheid met de auto
World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto.

Routeplanner met de auto
Wilt u direct zien hoe u World Forum kunt bereiken met de auto?
Voer hieronder bij meer opties uw postcode in en bekijk de route:

Parkeren bij World Forum
World Forum beschikt over een ruime, eigen parkeergarage. De garage bevindt zicht aangrenzend aan World Forum, zodat u direct op uw plaats van bestemming bent. De maximale doorrijhoogte van de garage bedraagt 2.00 meter.

Tarieven & betaalopties
Voor de parkeergarage gelden de volgende standaard tarieven:
Per uur € 3,75
Dagkaart (12 uur) € 14,00

Uitrijkaarten voor de garage zijn te verkrijgen via de front office van World Forum of u kunt betalen bij de betaalautomaten in de parkeergarage (betalen per uur) met pinpas of creditcard.

Taxi
U kunt een taxi nemen bij onze hoofdingang, we werken samen met diverse taxi bedrijven aan een schonere lucht in Den Haag.
Tickets

Poster
Ga naar boven