Op 15 juni 2019 gaat het dak er weer af; ‘The Pink Floyd Sound’ geeft dan samen met ‘The Hague Youth Symphony Orchestra’ en 'Popkoor Prestige Pro' een uniek Symphonic Tribute Concert in het Haagse World Forum.

Net als bij het Symphonic Tribute Concert in 2016, is 10% van de omzet - vóór aftrek van de kosten - bestemd voor War Child. In 2016 heeft dit ruim € 6.000 opgeleverd.

Na het succesvolle concert in 2016 werd de vraag om het nog een keer te doen steeds groter; Het heeft even geduurd maar er wordt op dit moment hard aan gewerkt. Het kostte de nodige moeite om een tribute band te vinden die minstens zo goed is maar dat is uiteindelijk gelukt met de relatief jonge tribute band ‘The Pink Floyd Sound’ die hun naam meer dan eer aan doet. De band wordt ook dit keer ondersteund door een fantastisch orkest, bestaande uit circa 75 enthousiaste muzikanten onder leiding van Marcel Geraeds en het Popkoor Prestige Pro.
Lulubelle IIIEn het wordt bijzonder: Een wens van velen gaat in vervulling met de integrale en originele uitvoering van ‘Atom Heart Mother’ (Suite), compleet met koor en orkest.

Voor zover we weten is dit nog nooit in Nederland live uitgevoerd. Natuurlijk ontbreken de populairste songs niet en is de setlist best wel verrassend te noemen…

Uiteraard wordt het concert uitgevoerd met fantastisch geluid en een overweldigende licht- laser- en videoshow; Alle herkenbare elementen van de originele songs blijven met groot respect behouden. De magische samensmelting van al deze elementen is wat de muziek van Floyd mede zo aangrijpend maakt.

Vóór aanvang van het concert en in de pauze is in de foyer een uitgebreide collectie te zien van het 'Pink Floyd museum' beschikbaar gesteld door Pink Floyd Fans Nederland.

Tickets

Poster
Ga naar boven